Så var frysen full av stekar, revben, snitslar, sidfläsk, kotletter, filé, grytbitar och färs. Ska bli riktigt spännande att laga till något! Funderar på att bjuda goda vänner på gryta. Verkar som vildsvin samas bra med vitlök, timjan, rotsaker och en skvätt rödvin. Har aldrig varit mycket för recept men har sneglat lite på kryddning och så där...
Maken har jobbat stenhårt med kniv och såg och fått till en proffsig styckning. Heder och ära!
Återkommer när vi provsmakat!
Annars har dagen bestått av promenad med hund till grannbyn och tillbaka (en dryg halvmil). Nu har termometern masat sig ovanför nollan och det börjar bli sörjigt därute. Vad gör man då? Jo, man häller upp ett glas vin, kryper upp i fårtöljen och läser en god bok! Så firas ett sportlov! Häpp!
6 kommentarer:
Så himla najs att ha frysen full med mat!
Jag tror som du säger att vildsvin passar bra med lite tuffare kryddning, en liten vinskvätt också kanske.
Ha en skön fredag!
Så himla najs att ha frysen full med mat!
Jag tror som du säger att vildsvin passar bra med lite tuffare kryddning, en liten vinskvätt också kanske.
Ha en skön fredag!
Ett väldigt BRA sätt att fira ssportlov på tycker jag!
Vad läser du för något? Jag är alltid sugen på boktips.
Ska bli kul att höra hur ni lagar till det där vilda svinet....har själv aldrig ätit det. :-)
Åh, vad gott det kommer att bli! Söta tassar på bilden nedanför :-).
Nyfiken på hur vildsvin smakar, har en väninna som ha det i frysen o erbjudit mig en bit. Hoppas ditt sportlov varit bra. Kram Synnöve
Skicka en kommentar