Rostade brödkrutonger med creme fraiche, svart kaviar och hackad rödlök. Fläskfilé Provencale med söta, färska tomater därtill. Till efterrrätt: Tiramisu! (Men dit har vi inte nått ännu...)
Inte så komplicerat men ack så underbart gott! Försnacks: Ungsrostade tunnbrödstrips med västerbottenost. Lite bubblande vin till det! Förrätt: Toast skagen (nästan) med kräftröra och löjrom. Riesling till det. Huvudrätt: Mandelrostade potatisklyftor, stekt välmörad ryggbiff med rödvinsås och seranoinlindade sparris. Allesverloren (en av godaste vinerna som finns)
Voilá: Ingen förrätt Varmrätt: Fläskfilégryta med färska champinjoner och purjolök (grädde och annat gott kolijox i grytan) Dessert: Vienetta vaniljglass
3 kommentarer:
Inte så komplicerat men ack så underbart gott!
Försnacks: Ungsrostade tunnbrödstrips med västerbottenost. Lite bubblande vin till det!
Förrätt: Toast skagen (nästan) med kräftröra och löjrom. Riesling till det.
Huvudrätt: Mandelrostade potatisklyftor, stekt välmörad ryggbiff med rödvinsås och seranoinlindade sparris. Allesverloren (en av godaste vinerna som finns)
Efterätt...vet inte än Maken ska överraska :-)
Voilá:
Ingen förrätt
Varmrätt:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och purjolök (grädde och annat gott kolijox i grytan)
Dessert:
Vienetta vaniljglass
Enkelt, gott och bekvämt!
Gott slut!
(i ordverifieringen står det "mingl" - passande!)
husett: Låter smarrigt! Vilket av Allesverloren drack ni? såg på hemsidan att det finns flera...
marskatten: Fläskfilé hos dig också! Låter gräddigt och gott!
Skicka en kommentar