måndag 28 juli 2008

IKEA

Har lovat äldsta dottern att vi ska köra till IKEA idag. Man kan undra hur det är ställt när man ger sig av dit i det här sommarvädret... Nåja, vi sticker direkt på morgonen så har vi tid för sol och värme i eftermiddag. Eller, rättare sagt, jag har det. Dottern föredrar skuggan för sig och sin allt mer omfångsrika mage.
Kommer i håg när jag själv väntade barn vid den här årstiden för tjugo år sedan. Uj, vad det var varmt! In och ut i duschen hela tiden och innan man visste ordet av så var man lika varm och svettig igen. Ska förresten bli intressant att se om minstingen blir moster på sin tjugoårsdag. Äldsta dottern ligger precis i fas tidsmässigt med min graviditet för tjugo år sedan!

Till helgen börjar maken andra delen av sin semester. Oh, vad mysigt det ska bli. Givetvis ska vi ut och motorcykla. Vi packar tält och hela köret och ger oss iväg. Bl.a. åker vi ut till Tjurkö, sen får vi se. Tyvärr väntar lite underhållsarbete på gamla huset också. Hoppas det fina vädret fortsätter så vi kan få mysiga grillkvällar.

Ha en bra dag därute!

1 kommentar:

Lena sa...

Ikea?!!! Å andra sidan kanske det inte är så många människor där och de har väl hyfsad luftkonditionering vill jag minnas.
Hursomhelst Lycka till!